Şartlar ve Koşullar

Web sitemizi kullanmadan önce burada yer alan bilgileri lütfen dikkatlice okuyunuz. Sitemize yapmış olduğunuz üyeliklerde ve siparişlerde bu şartları kabul etmiş olursunuz. Eğer bu şartlar sizin için uygun değilse siteden alışveriş yapmayınız.   www.owlo.com.tr  sitesinden aldığınız tüm ürünler aksi size belirtilmediği sürece 1 hafta firmamız tarafından garantilidir. Satın aldığınız ürünün garanti süresi devam ederken ve […]

Web sitemizi kullanmadan önce burada yer alan bilgileri lütfen dikkatlice okuyunuz.

Sitemize yapmış olduğunuz üyeliklerde ve siparişlerde bu şartları kabul etmiş olursunuz. Eğer bu şartlar sizin için uygun değilse siteden alışveriş yapmayınız.

 

www.owlo.com.tr  sitesinden aldığınız tüm ürünler aksi size belirtilmediği sürece 1 hafta firmamız tarafından garantilidir. Satın aldığınız ürünün garanti süresi devam ederken ve kullanım hatalarına bağlı olmayan sorunlar ve aldığınız ürünün fabrikadan hatalı üretildiğini düşünüyorsanız, lütfen fatura numaranızı bildirerek müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçiniz.

 

7 günlük bir süre içerisinde satın almış olduğunuz bir ürünü değiştirebilirsiniz. Geçerli süreden sonra iade talebi olan kusurlu ya da kusursuz bir ürün firmamız tarafından kesinlikle iade alınmamaktadır.

 

İade etmek istediğiniz ürünün ambalaj ve içeriklerinin tam olması ve ticari vasıflarını kaybetmemiş olması gerekmektedir.

Outlet kategorimizdeki ürünlerde değişim ya da iade yapılmamaktadır.

Maske kategorilerimizdeki ürünlerde hijyen koşulları sebebi ile değişim ya da iade yapılmamaktadır.

 

Müşteri, ürünü teslim aldığı gibi iade etmekle yükümlüdür. Herhangi bir iade durumunda, iade isteğinizi belirten bir dilekçe ile ürüne ait olan faturanızla çıkış depomuza gönderebilirsiniz.

 

Ürün gerekli incelemelere tabi tutulduktan sonra iadesinde bir kusur olmadığı birimlerimiz tarafından onay alınca, 1 hafta içinde ürüne ödemiş olduğunuz ücret hesabınıza veya kredi kartınıza geri yatırılacaktır. Ürün iade işlemleri sırasında oluşacak olan nakliye masrafları müşteri tarafından karşılanacaktır.

 

İade edilmek istenilen üründe yukarıda ki şartlara uygun olmayan (ambalajında herhangi bir açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma, kullanılma) durumlar tespit edildiği takdirde owlo.com.tr ürünü iade almayacak ve bedelini iade etmeyecektir.

 

İade edilen ürünler tarafımızdan adresten teslim alınmayacaktır. Uygun nakliye aracı ile tarafımıza gönderilmelidir.

 

Bankalar ile olan anlaşmamız gereğince ürün iade durumlarında ürünlerin bedeli 48 gün sonra hesabınıza ya da kredi kartınıza iade edilecektir.

 

Nakliye esnasında ürün ambalajı veya kutusunda meydana gelebilecek, yırtılma-çizilme gibi durumlarda, iadeniz kabul edilmeyecektir. Bu durumda nakliye firması ile irtibata geçmek ve gerekli iletişimi sağlamak müşterinin yükümlülüğündedir.